Snart 2 år og 150 blogginnlegg. Noen erfaringer rikere. Og 3 måneder siden jeg tok sjansen og gjorde Lyckelivet til min nye arbeidsplass. Da er det vel på sin plass med ny nettside og blogg, eller hva?

Å lage ny nettside er litt som å bytte bolig. Det er ganske mye jobb, men samtidig en mulighet til å rydde opp, få det finere og lage seg bedre systemer. En frisk start. Har i samme slengen endret adressen fra lyckelivet.com til lyckelivet.no. Bor jo tross alt i Norge.

Håper du liker den nye siden. Har tatt litt tid å lage. Heldigvis synes jeg slikt er gøy, og det er litt stas å få til å lage den helt selv. Mye læring og litt frustrasjon underveis, men verdt det når resultatet blir ålreit. Rett og slett litt stolt av alt jeg har lært meg om dette i løpet av et drøyt år!

Tok en brutal avgjørelse på å ikke ta med noen gamle blogginnlegg over på ny side. Kommer til å gjøre det litt annerledes med blogging enn tidligere. Nye muligheter nå som jeg driver for meg selv! Bare å følge med 🙂

Skulle du ha behov for å lese gamle innlegg, så finnes de fortsatt her: www.lyckelivet.com/blogg

Gleder meg til fortsettelsen, også på nett!

Klikk deg gjerne litt rundt ved å bruke menyen øverst, eller klikk deg til startsiden her!

Og du, vil du være sikker på å få med deg siste nytt og tips og inspirasjon, så melder du deg på mitt gratis nyhetsbrev 🙂

Tips og inspirasjon fra Lyckelivet

Meld deg på gratis nyhetsbrev for å få tips og inspirasjon på e-post!

 

 

 

 

1 Comment

Legg inn en kommentar