Trening som godt voksen

Jeg har utallige ganger sett at mennesker som er både 60, 70 og 80 år kommer i bedre form når de trener. Nøkkelen er ofte å finne en måte å trene på som passer for den enkelte.

Det er ikke slik at du trenger å trene på en annerledes eller spesiell måte selv om du har nådd en viss alder. Kroppen din tilpasser seg til trening på samme måte som yngre kroppen. Noen opplever at de trenger litt lengre tid på å hente seg inn etter trening, og at kroppen ikke tåler hard trening like godt som før. Dette handler imidlertid vel så mye om hva kroppen er vant til, som hvor gammel den er. Uansett alder er det viktig å finne et passe nivå på treningen. 

0 Shares
Details

Lavkarbo eller lavfett? Det er DITT valg!

Lavkarbo har vært i vinden de siste årene, og mange hevder det er den beste veien til vektreduksjon. Nå har det imidlertid kommet ENDA en studie som bekrefter at det å redusere inntaket av karbohydratet verken er mer eller mindre effektivt enn å redusere inntaket av fett. Faktisk kan du la personlige preferanser styre hvordan du setter sammen ditt kosthold, når målet er vektkontroll. Er ikke det ganske ålreit?

Details