Jeg har for tiden ikke kapasitet til flere kunder.

Dersom du er nysgjerrig på et samarbeid, kan du likevel fylle ut skjemaet lenger ned på siden, så kontakter jeg deg når jeg har noe ledig.

Kundeuttalelser

Jeg kan hjelpe deg som ønsker å gå ned i VEKT, komme i bedre FORM og/eller få mer OVERSKUDD.

Jeg liker særlig godt å samarbeide med deg som:

  • Vil komme skikkelig i gang på en overkommelig måte, med trening og/eller kostendringer
  • Har et langsiktig perspektiv og ønsker å skape nye vaner (uten at du må legge om hele livet for å få det til)
  • Ser verdien i å samarbeide med en profesjonell, enten det er for å få vite hva du bør gjøre eller for å komme i gang med du allerede vet

Jeg holder til i Fjordveien 1 på Høvik, så du må kunne komme deg dit ca hver 2.-3.uke. Mine pakker inneholder en miks av møter og individuell dialog på nett.

Om meg

Jeg er utdannet fysioterapeut, ernæringskonsulent, personlig trener og helsecoach, og har spesialisering i vektreduksjon og endring av livsstil.

Jeg har 15 års erfaring i å hjelpe folk flest med å gå ned i vekt, få mer overskudd og komme i bedre form. Jeg har også utgitt boken DIN VEI i 2018, som handler om mat, trening, motivasjon og livsstilsendring. I tillegg holder jeg kurs og foredrag for andre fagfolk i motivasjon og endring.

Jeg hjelper deg med hva du bør gjøre (mat, trening, bevegelse, stressmestring), men også med å omsette kunnskapen du allerede har i praksis. Mine kunder sier ofte at det er deilig å endelig komme i gang, og at et samarbeid med meg gjør at de opprettholder fokus og motivasjon over tid. Faktisk er det mange som opplever at det går lettere enn de hadde trodd!