Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kurs i styrketrening for Team Sykkeljentene

26. september 2018 @ 17:30 - 20:00

Dette er et lukket arrangement for Team Sykkeljentene. En gruppe med spreke damer som er opptatt av sykling.

“Team Sykkeljentene ble til 28. mai 2014 av Bente Ljungren. Team sykkeljentene ble til for at jenter/damer skal ha noen å sykle sammen med. Alle kan legge ut når de skal sykle en tur kort/eller lang, om noen vil være med landevei, CX eller offroad:) Team Sykkeljentene er for alle nivåer, vi ønsker å få med så mange som mulig ut på veien!”

Ta kontakt dersom du er interessert i tilsvarende kurs, for syklister eller andre. Og ta kontakt med Bente dersom du er dame og liker å sykle!

INNHOLD i KURSET

Kortfattet teori om hvorfor det er viktig med styrketrening, både for syklister (styrke for prestasjon) og for generelle effekter som velvære, forbrenning, overskudd, skadeforebygging og helse. Du lærer også hvordan du får resultater av styrketreningen (treningsprinsipper) og hvilke øvelser som er best både for generell styrke og “sykkelstyrke”

En stor del av kurset er praktisk gjennomgang av øvelser du kan gjøre ute eller hjemme, med enkelt utstyr. Lær hvordan du gjør øvelsene passe utfordrende (intensitet og progresjon), og få eksempler på korte og effektive styrkeprogrammer

Deltakerne får også et kompendium med teori, motivasjonstips og øvelsesutvalg.

OM INSTRUKTØREN

Andreas Lycke er utdannet fysioterapeut, personlig trener og helsecoach. Han har over 15 års erfaring fra treningsbransjen, både som personlig trener, instruktør og kursholder. Andreas har også utgitt boken DIN VEI, som inneholder forskningsbasert og anvendelig kunnskap om både motivasjon, trening og kosthold. Les mer om Andreas her: www.lyckelivet.no

Detaljer

Dato:
26. september 2018
Tid
17:30 - 20:00
Hendelse Kategorier:
,

Arrangør

Team Sykkeljentene
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/groups/1428404627420599/

Sted

Tufteparken ved Bærum Idrettspark
Hauger Skolevei 36
RUD, 1351
+ Google Map