Lure vaner for å få kontroll på kiloene

Å spise for å ha kontroll på vekten og oppnå god helse kan være vanskelig. Men det kan også være ganske lett.

Det kan kreve motivasjon, viljestyrke og forsakelse. Det kan også gå nesten om seg selv. Hvis du bare er litt lur. Nøkkelen er kunnskap om vaner.

Hva er egentlig en vane? Hvordan oppstod vanene dine? Hvordan endrer du de? Hvilke vaner er det som gjør at vekten siger litt oppover? Eller litt nedover? Hvorfor er gode vaner nøkkelen til en god fremtid? Hvilke av dine vaner er gode og hvilke kan være smarte å endre? Hva er det egentlig som motiverer DEG til å endre vane(r)?

Dette er foredraget for deg som liker langsiktighet og er opptatt av varige resultater. Du vil gå litt ned i vekt, eller unngå å gå opp.

De fleste av oss vet at det er lurt å spise sunt og å trene jevnt og trutt for å holde vekten, eller eventuelt gå ned. Likevel er det ikke alltid like lett å gjøre det i praksis, særlig når vi er slitne, stresset eller nedfor. Viljen til å motstå fristelser blir svekket. I takt med at alderen øker, synker dessuten hvileforbrenningen.

Finnes det noen lure knep som gjør at kiloene ikke vil snike seg på når årene går? Eller som gjør at vekten heller går litt nedover?

Kom og hør, (for)bli bevisst og/eller inspirert til å finne gode og enkle vaner, som ikke krever all verdens innsats og som vil funke for deg, over tid!

 

Om arrangøren

Foredraget er et samarbeid mellom Andreas Lycke og Annie Manshaus Lingjerde.

Andreas Lycke er livsstilscoach, personlig trener, ernæringskonsulent og fysioterapeut. Han har 15 års erfaring og har holdt mange foredrag. Han brenner særlig for hvordan man kan lykkes med å gjennomføre en varig endring for å oppnå god form, god helse, lavere vekt og mer overskudd. Andreas gir individuell veiledning og oppfølging i Sandvika gjennom sitt firma Lyckelivet, og kommer snart ut med en bok der innholdet blant annet er vekt og vaner.

Annie Manshaus Lingjerde er fysioterapeut, tidligere landslagsalpinist og en pionèr innen variert, helhetlig og lystbetont trening ute i naturen og inne til musikk. Hun etablerte AnnieOne i 1999 og har hatt stor suksess med sine treningsgrupper på Fossum og ELIXIA. I år har hun rekordmange deltakere og ville gjerne gi dem en ekstra påskjønnelse i form av et foredrag som kan inspirere til videre, og kanskje utvidet, innsats hva helse og trivsel angår.

 

Praktisk informasjon

Tid: Tirsdag 29.august kl.18.30-20.00. Møt gjerne fra kl. 18.00.

Sted: Grinlunden kirke (kart her!)

Pris: Gratis for deltakere på AnnieOne gruppetrening og for kunder av Andreas Lycke.
Kr. 100 for andre. Betales kontant eller med Vipps på foredraget.

 

Påmelding foredrag