Få en topp start på treningen etter sommerferien!

Sikre deg en plass på kurset 29.august ved å melde deg på allerede nå!

Kun 10 plasser!

Vil du få til mer STYRKETRENING?

Om sommeren er det perfekt å trene styrke ute! På dette kurset lærer du hvor enkelt det er, hvor lite som skal til og hvilke øvelser du kan gjøre. Sammen med noen strategier for å gå fra tanke til handling, er du klar for supre styrkeøkter.

Tenk deg godfølelsen etter en styrkeøkt ute i frisk luft. Se for deg mulighetene som oppstår når du innser at du kan trene styrke hvor enn du er. Lyse morgener og kvelder, mer overskudd og fint vær gir strålende muligheter for å få til treningen. En gjennomførbar økt på 15-30 minutter løfter humør og velvære til nye høyder! I tillegg får du gevinster som økt styrke, en strammere kropp, høyere forbrenning og forebygging av skader.

Praktisk gjennomgang gir deg gode ferdigheter i å utføre treningen. Når du vet at du gjør det riktig, er terskelen for å gjennomføre lavere. I tillegg får du et flott kompendium, der du kan slå opp når du lurer på noe.

Score evalueringsskjema kurs i utetrening

SNITTSCORE 9,7 (skala fra 1 til 10)

«Inspirerende, morsomt og lærerikt!»

«Betryggende at trening kan være så enkelt. Mange gode tips!»

«Supert kompendium som jeg vil ha stor glede av fremover!»

«Flott med øvelser alle kan klare og økter som tar kort tid!  Deilig å få et treningsprogram jeg enkelt kan fortsette med året rundt, uavhengig av hvor jeg er»

Hvor sprek må du være?

For å ha glede av kurset må du kunne gjøre enkle øvelser med egen kropp. Kurset passer uansett om du er 70 år og utrent eller 35 år og ganske sprek. Som fysioterapeut vet jeg hvilke alternative øvelser du kan gjøre dersom noen er problematiske. Vi bruker øvelser der alle kan trene på sitt nivå!

Dette får du

 • 3 timer kurs med fysioterapeut, PT og helsecoach Andreas Lycke

 • Kompendium med teori, tips og øvelser

 • Kun 10 deltakere på kurset

 • 3 timers kurs til lavere pris enn èn time med personlig trener

Dette lærer du

 • Hvordan du gjennomfører styrketrening utendørs (eller inne ved dårlig vær)

 • Hvor lite som skal til for god treningseffekt

 • Hvordan du øker motivasjonen, får gjennomført og skaper gode treningsvaner

 • Styrkeøvelser du kan gjøre hvor som helst, med egen kropp eller enkelt utstyr (strikk)

 • Hvordan du trener på et nivå som er passe for DEG

 • Treningsøkter som gir topp effekt på kun 15-30 minutter, og som kan gjennomføres hvor som helst

 • Teknikker for skape supre treningsopplevelser, så du sitter igjen med et stort smil hver gang

Praktisk informasjon

Oppmøte ved kiosken på Kalvøya, rett over brua (i Sandvika). Se tidspunkt nedenfor. Maks 10 deltakere – først til mølla! Påmeldingsfrist er en uke før oppstart. Påmeldingen er bindende. Kurset gjennomføres ved minimum seks deltakere.

Om instruktøren

Andreas Lycke er fysioterapeut, personlig trener, ernæringskonsulent og helsecoach. Han har over 15 års erfaring med trening, og driver i dag egen virksomhet i Sandvika. Andreas har nylig utgitt boken DIN VEI – en forskningsbasert, men samtidig lettfattelig bok om hvordan du lykkes med mat og trening over tid. Andreas er også instruktør i Movnat (naturlig trening utendørs), sertifisert functional aging specialist (trening for godt voksne og eldre) og sertifisert i AktivA (trening ved artrose). Han har jobbet i mange år både som personlig trener og gruppeinstruktør.