Livsstilsprogrammet er for deg som tenker langsiktig og ønsker individuell veiledning og oppfølging, med fokus på dine mål, behov og utfordringer.

Du har sannsynlig prøvd noen ganger før, og opplevd at det er krevende å få det til over tid. Kanskje fordi du har det travelt, mister motivasjonen i perioder eller kommer ut av det når livet kommer i veien. Nå vil du endelig få til noe som varer!

Jeg kan hjelpe deg som endelig vil lykkes med varig vektreduksjon (og har skjønt at løsningen ikke er enda en slankekur) og deg som ønsker å bli mer fysisk aktiv og/eller trene mer regelmessig.

Fyll ut skjemaet.

Hva er livsstilsprogrammet?

Programmet inneholder en miks av samtaler og dialog/rapportering/tilbakemelding på nett. Fordi samtalene kan foregå både ansikt til ansikt, på videosamtale og på vanlig telefon, er det aktuelt også for deg som bor et stykke unna og/eller er så travel at det er vanskelig å finne tid til å treffes jevnlig.

Oppfølgingen er personlig, så vi jobber vi med det som er viktig og relevant for deg!

Om Andreas Lycke

Jeg er utdannet fysioterapeut, ernæringskonsulent, personlig trener og helsecoach, og er spesialist i atferdsendring (livsstilsendring) og vektreduksjon.

Jeg har 15 års erfaring i å hjelpe folk flest med å gå ned i vekt, få mer overskudd og komme i bedre form. Jeg har også utgitt boken DIN VEI i 2018, som handler om mat, trening, motivasjon og livsstilsendring. I tillegg holder jeg kurs og foredrag for andre fagfolk i motivasjon og endring.

Du kan bli bedre kjent med meg her og lese kundeuttalelser nederst på denne siden.

Kundeuttalelser