Å gå ned i vekt er enkelt. Det er bare å skape kaloriunderskudd gjennom en streng diett. Og følge den for resten av livet.

I praksis er det mye verre. Særlig hvis du vil unngå å gå opp igjen.

I jakten på varig vektreduksjon kjemper du både mot 2 millioner år med evolusjon, et samfunn der alt er tilrettelagt for å sette seg ned og spise for mye og en livshistorie der mat kan ha blitt løsningen på både vanskelige følelser, kjedsomhet og et høyt stressnivå.

For å lykkes er det nødvendig å tenke langsiktig. Endre vaner. Finne en måte å leve på som du trives med, og som samtidig gjør at du oppnår et passelig forhold mellom kaloriinntak og forbrenning. Finne lure grep for å forbrenne litt mer og spise litt mindre, som kan integreres i ditt liv. Enten det består av mange hverdager eller hyppige restaurantmåltider.

Personlig oppfølging

Vi starter med en kartlegging av hvordan du spiser i dag og hva det er viktig å fokusere på. Min erfaring er at mange har mye kunnskap om sunn mat og vektreduksjon, men trenger verktøy for å sette kunnskapen ut i livet. Også over tid. Ofte er løsningen å lage en god plan, og være tilstrekkelig bevisst til å ta de gode valgene som gjør at vekten går nedover.

Kombinasjonen av samtaler og dialog i min kundeportal gjør at du holder fokus og får til gjennomføringen!

Jeg har utdanning i både ernæring og trening, og lang erfaring i å jobbe med vektreduksjon. I tillegg har jeg videreutdanning som “weight management specialist” og “behaviour change specialist”.