Min filosofi

15 års erfaring og bred kompetanse har lært meg mye om hva som fungerer.

Det er mange som starter, men slutter igjen. Å lykkes med en varig endring tar tid. Det er en prosess med både oppturer og nedturer. Så lenge du tenker langsiktig og holder i gang på tross av noen tilbakeslag, vil du nå målene dine.

Jeg er mer opptatt av gode vaner enn kortsiktige prosjekter. Jeg vil finne ut hva du kan fortsette med over tid, fremfor hva du kan tvinge deg til i en kort periode. Jeg ønsker å hjelpe deg til en livsstil du kan leve med i måneder og år fremover.

Fordi vellykket endring tar tid, ønsker jeg langsiktige samarbeid med mine kunder.

Jeg ønsker at du skal lære mest mulig. Refleksjon, forståelse og innsikt gjør at du får et større eierforhold til det vi jobber med. Kunnskap og gode ferdigheter gjør deg mer selvgående.

Mitt mål er at du selv skal bli ekspert på det du vil lykkes med.

Noen ganger er det mulig å gjøre en endring uten å bry seg om helheten. Andre ganger er det nødvendig å skape bedre forutsetninger for å lykkes.

Vi jobber med de livsområdene som er viktige for deg. I tillegg til fysisk aktivitet og kosthold kan det være nyttig å ta tak i stress, søvn, bekymringer, sosiale relasjoner eller jobbsituasjon.

Om Lyckelivet og Andreas Lycke

Lyckelivet drives av Andreas Lycke. Jeg ønsker å skape økt livskvalitet gjennom trening & fysisk aktivitet, kosthold og stressmestring.

Jeg tilbyr individuelle timer i Sandvika, samt foredrag og gruppebaserte prosjekter både for privatpersoner og bedrifter.

Lyckelivet startet for fullt 1. mai 2017, da jeg sa opp fast jobb for å realisere drømmen om å starte noe eget. Lyckelivet har eksistert siden høsten 2015 i form av en blogg og en facebookside.

Jeg er 37 år og bor på Kolsås med tre fantastiske jenter; samboer Ane, Maja (6 år) og Hedda (4 år).

kvadrat

Relevant utdanning og erfaring

  • Sertifisert helsecoach

  • Ernæringskonsulent

  • Personlig trener

  • Fysioterapeut

  • Instruktør i mindfulness

  • Diverse kurs innen trening, motivasjon, kosthold, stressmestring m.m

Her finner du meg

Jeg holder til i Otto Sverdrups vei 9. Se kart nederst på siden.

Du kjører opp Anton Walles Vei fra Sandvika sentrum. Når veien svinger mot høyre etter en åpen bom, ser du skilt med parkering Pranahuset på et hvitt gjerde. Parkeringsplassen er ned en liten bakke til høyre for gjerdet.

Du går opp trappen fra parkeringsplassen og inn døren til høyre. I andre etasje finner du en ventesone.