Jeg har nå kapasitet til 2-3 nye kunder, men kun på dagtid (8.30-15.00)

Et samarbeid innebærer at vi treffes ca. hver 3. uke på Høvik i Bærum. 

Fyll ut skjema lenger ned på siden, så kontakter jeg deg for en prat om mulighetene.

Kundeuttalelser

Jeg kan hjelpe deg som ønsker å gå ned i VEKT, komme i bedre FORM og/eller få mer OVERSKUDD.

Jeg liker særlig godt å samarbeide med deg som:

  • Vil komme skikkelig i gang på en overkommelig måte, med trening og/eller kostendringer
  • Har et langsiktig perspektiv og ønsker å skape nye vaner (uten at du må legge om hele livet for å få det til)
  • Ser verdien i å samarbeide med en profesjonell, enten det er for å få vite hva du bør gjøre eller for å komme i gang med du allerede vet

Jeg holder til i Fjordveien 1 på Høvik, så du må kunne komme deg dit ca hver 2.-3.uke. Mine pakker inneholder en miks av møter og individuell dialog på nett.

Om meg

Jeg er utdannet fysioterapeut, ernæringskonsulent, personlig trener og helsecoach, og har spesialisering i vektreduksjon og endring av livsstil.

Jeg har 15 års erfaring i å hjelpe folk flest med å gå ned i vekt, få mer overskudd og komme i bedre form. Jeg har også utgitt boken DIN VEI i 2018, som handler om mat, trening, motivasjon og livsstilsendring. I tillegg holder jeg kurs og foredrag for andre fagfolk i motivasjon og endring.

Jeg hjelper deg med hva du bør gjøre (mat, trening, bevegelse, stressmestring), men også med å omsette kunnskapen du allerede har i praksis. Mine kunder sier ofte at det er deilig å endelig komme i gang, og at et samarbeid med meg gjør at de opprettholder fokus og motivasjon over tid. Faktisk er det mange som opplever at det går lettere enn de hadde trodd!