Aktuelt

Velkommen til min side!

Jeg heter Andreas Lycke og er 38 år. Min misjon er å hjelpe mennesker med langsiktig og gledesfylt forbedring av vaner. For å gå varig ned i vekt, komme i bedre form, få mer overskudd eller bedre balanse i livet.

Jeg vet faktisk ikke helt når det startet. Den enorme interessen for hvordan man skaper seg et godt liv. Har det bra med seg selv. Er fornøyd og takknemlig, men samtidig vokser og utvikler seg.

Det har i hvert fall vært en stor del av livet siden jeg gikk på folkehøgskole for 20 år siden. Jeg tror spiren ble sådd da jeg etter et halvår med gjengen på TV-stua, innså at jeg ville bruke tiden på noe mer meningsfullt.

Les min historie

Mine tjenester

Jeg er utdannet helsecoach, fysioterapeut, ernæringskonsulent og personlig trener.
Jeg har 15 års erfaring, og har spesialisert meg på varig livsstilsendring, vektreduksjon og trening for helse, hverdagsform og overskudd.

Er du klar for å sette i gang?

Tips og inspirasjon i bloggen

Trening som godt voksen

Jeg har utallige ganger sett at mennesker som er både 60, 70 og 80 år kommer i bedre form når de trener. Nøkkelen er ofte å finne en måte å trene på som passer for den enkelte.

Det er ikke slik at du trenger å trene på en annerledes eller spesiell måte selv om du har nådd en viss alder. Kroppen din tilpasser seg til trening på samme måte som yngre kroppen. Noen opplever at de trenger litt lengre tid på å hente seg inn etter trening, og at kroppen ikke tåler hard trening like godt som før. Dette handler imidlertid vel så mye om hva kroppen er vant til, som hvor gammel den er. Uansett alder er det viktig å finne et passe nivå på treningen. 

Details

Bidratt i artikkel i Dagbladet

Et av mine mål er å nå ut til flere med inspirasjon og kunnskap. Da er det veldig moro å få bidra i artikler som denne!

Det er en Dagbladet pluss artikkel (krever abonnement), men jeg fikk lov å dele den her på siden min. Saken inneholder mange gode tips fra noen av Norges ledende eksperter.

Details

Lavkarbo eller lavfett? Det er DITT valg!

Lavkarbo har vært i vinden de siste årene, og mange hevder det er den beste veien til vektreduksjon. Nå har det imidlertid kommet ENDA en studie som bekrefter at det å redusere inntaket av karbohydratet verken er mer eller mindre effektivt enn å redusere inntaket av fett. Faktisk kan du la personlige preferanser styre hvordan du setter sammen ditt kosthold, når målet er vektkontroll. Er ikke det ganske ålreit?

Details