Trening ute har mange fordeler!

Det er tidseffektivt og lett tilgjengelig, fordi du kan trene hvor som helst.  Du får frisk luft og fine opplevelser, enten det er i skogen, ved sjøen eller i hagen. Og du kan trene både kondisjon, styrke, bevegelighet; og gi kroppen alt den trenger av riktig trening og variert fysisk aktivitet. Siden du ikke er avhengig av masse utstyr, få du lettere kontinuitet i treningen. Du får det til enten du er hjemme, på hytta eller på ferie i Syden.

Jeg er ikke i mot innendørs trening. Det viktige er at du finner en måte å trene på som fungerer for deg. I en tid der manglende tid og og lite overskudd er de viktigste grunnene til at folk ikke får trent, mener jeg likevel at utetrening er det beste alternativet for mange. Øvelsene du behersker ute, kan du naturligvis også gjøre inne på stuegulvet eller på treningssenteret. Dersom du ønsker det i deler av året.

Individuelt

Klienter jeg følger opp individuelt, trener både ute og hjemme. Vi går gjennom et skreddersydd treningsopplegg, som de gjennomfører på egenhånd der de ønsker.

I tillegg har jeg ofte samtaler gående ute. Frisk luft og bevegelse gir strålende forutsetninger for gode refleksjoner om mål og vaner.

Kurs/gruppe

Jeg arrangerer jevnlig kurs i utetrening, der deltakerne lærer hvordan de trener riktig og effektivt utendørs. Følg med på forsiden av denne nettsiden (www.lyckelivet.no) og se oversikten over arrangementer på facebooksiden min!

Nasjonalt

Et viktig satsingsområde for meg er nettportalen www.treningute.no, som jeg drifter sammen med en gjeng dedikerte ildsjeler.

Trening UTE skal gjøre Norge sprekere, og vårt viktigste fokusområde er folkehelse. Sammen med våre lokale ambassadører ønsker vi å nå ut til hele befolkningen med variert trening ute. Helsegevinst er et viktig stikkord i arbeidet vi gjør, enten vi møter den utrente eller den aktive mosjonist.